قالب وبلاگ

قالب وبلاگ

Guitar | گيتار

Guitar | گيتار
 

مــوسیـقـــی ، هنر بیان احساسات
 
نوشته شده در تاريخ جمعه هجدهم فروردین 1391 توسط حمید
 

این هم یک نرم افزاری برای شناخت بهتر جای نتها

http://uploadkon.ir/uploads/d4a49e949546000f87fa533ba837abbf.zip


نوشته شده در تاريخ پنجشنبه چهاردهم آبان 1388 توسط مجید



کاربران عزیز سایت گیتار پرو :

دوستانی که از نرم افزار گیتار پروی دانلود شده از سایت سازنده برنامه (کرک نشده و یا 30 روزه) استفاده میکنند ، امروز میتونند از اینجا نرم افزار گیتار پرو نسخه ی 5.2 رو به صورت کامل و همیشگی و Full Version دانلود کنند ...

این هدیه ای از طرف گیتار پرو به تمامی کاربران سایت GuitarPro.ir


 Download File  | از اینجا دانلود کنید


[Guitar Pro 5.2 Full Version]

حجم : 11 مگابایت + فایل کرک و سریال نامبر

user name : TEAMZWT

key id : AEAAK - ANR60 - AAAAZ



نوشته شده در تاريخ چهارشنبه بیست و یکم مرداد 1388 توسط مجید

میدی های آهنگ های شادمهر به نام   مشکوک  یه کاری کن  بی تو

برای ماندولین و گیتار تنظیم شده

دانلود کنید و بفرستید تو guitarpro تا براتو نتشو بنویسه....


لینک دانلود:

http://www.persianupload.com/1934927


شرمنده من gp سریال نامبرش تموم به آخر رسید!!!!!



نوشته شده در تاريخ پنجشنبه پانزدهم مرداد 1388 توسط مجید
در جواب به دوست خوبم سعید جان باید بگم من خودم استودیو خانگی دارم و 4 میلیون خرج کردم.........

اگه میخوای با کمترین امکانات ضبط کنی باید این مسایل رو رعایت کنی!!!!

1. یک میکروفون خوب حد اقل 50 هزار تومن

2. میکسر خوب که من خودم 600 هزار تومن خریدم اگه نمیتونی میکسر بخری باید یه کارت صوتی عالی بگیری چون میکسر کار همه اینا رو میکنه

3. نرم افزار adobe audiution 3x رو حتما لازم داری

4. adobe sound booth تا حدی میتونه کار mix و master رو انجام بده......

5. در کل باید خیلی خرج کنی.......................

برو استودیو!!!


نوشته شده در تاريخ سه شنبه سیزدهم مرداد 1388 توسط مجید

آموزش theory موسیقی



سلام... کامیار (نوید) هستم... یک آموزش کوچولو 1 سال پیش ساخته بودم از theori موسیقی بد نیس دانلود کنید

خیلی بدردتون میخوره چون خلاصه هستش با کیفیت Pdf

لینک دانلود:

http://www.persianupload.com/5748962



نوشته شده در تاريخ شنبه سیزدهم تیر 1388 توسط مجید


با سلام خدمت گیتاریست ها....نوید هستم........یا همون کامیار

شرمنده از اینکه کم میام و از این نظر باید ممنون آقا مهدی باشم که زحمت ما رو به دوش میکشه به افتخارش دست بزنید!!!!

فعلا مشغول آهگسازی و ضبط و خوندن هستم و انشاالله اگر ارشاد مجوز بده ما هم یه آلبوم بدیم...

اسم من در آلبوم نوید نیست با اسم مستعار ((کامیار )) هستم ولی فعلا که خبری نیست!!!

با این حال دیروز یه قطعه بیکلام با سوت و پیانو ضبط کردم 2:07 است

گفتم شما هم گوش بدید واسه زنگ موبایل یا بعنوان LIGHT MUSIC

خیلی سادس ... آخه تو نیم ساعت همشو ساختم و ضبط کردم ولی ارزش یه بار گوش دادنو داره!!!

مرسی!!!


kamyar soot(navid).zip


نوشته شده در تاريخ جمعه بیست و نهم خرداد 1388 توسط مجید

با سلام...نوید هستم... اولا از آقا مهدی دوست عزیزم تشکر میکنم که مدیریتو به عهده گرفت به یه برنامه جالب برخوردم گفتم حیفه نزارم

برنامه آكوردهاي گيتار


نام : Chords(برنامه آکورد های گیتار)



این برنامه، برنامه ای بسیار ساده ولی برای علاقمندان به گیتار بسیار مفید می باشد.
با این برنامه کافیست نت مورد نظر خودرا انتخاب کنید تا برنامه به شما موقعیت انگشتها را نشان دهد.
عكس ضميمه
نوع فايل: gif CHORDS.gif (524 بايت, 30 نمايش)
فايل ضميمه
نوع فايل: sisx Chords.SISX (48.4 كيلو بايت, 15 نمايش)

نوشته شده در تاريخ شنبه پنجم اردیبهشت 1388 توسط مجید
سلام
اونهایی که گیتار کلاسیک و فلاکنکو میزنند به خوبی به تکنیک آرپژ آشنا هستند البته به دوستانی که با پیک کار میکنند بر نخوره !!!
حالا برای کارایی بیشتر در این تکنیک براتون یه تمرین فوق العاده عالی آوردم برای آرپز زدن در گیتار توصیه میکنم حتما دانلودش کنین البته بهتره که با سرعت پائین تری شروع کنین به زدن این قطعه مطمئن باشین سرعت دست در گیتار یک شبه به دست نمیاد پس به خودتون الکی زحمت ندین تمرین ها رو مداوم انجام بدین مطمئن باشین که سرعت دست شما عالی میشه
تمرین آرپژ در گیتار کلاسیک دانلود از سرور اصلی وب سایت دونوا
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه نهم بهمن 1387 توسط مجید

Guitar pro 5.1

نسخه ی جدیدی از یکی از قدرتمندترین و محبوب ترین نرم افزار های کمکی برای گیتار، این ساز محبوب و رایج در تمام دنیاست .نسخه ی 5 این نرم افزار قدرتمند که در کمتر از یک سال گذشته از عرضه ی خود در حدود 2 میلیون بار توسط علاقمندان دانلود شده است، ویراستار قدرتمند Tablature در سازهای گیتار، بانجو و باس است .

باید این نکته را متذکر شوم که این نرم افزار منبعی بسیار ارزشمند برای تمامی گیتاریست ها از مبتدی تا مجرب هاست که به پیشرفت، آهنگسازی و ادامه مسیر هنری بسیار کمک می کند .

نسخه ی 5 از نرم افزار Guitar Pro ویژگی های بسیار جدید در خود داراست که در ادامه با مهترین آنها آشنا می شویم :

1- موتور قدرتمند RSE یا Realistic Sound Engine که به خلق صدا طبیعی و زیبا مانند آلات موسیقی طبیعی بسیار کمک می کند .

2- ظاهر گرافیکی زیبا  و جدید که بسیار اشناست و کاربر به آسانی با آن ارتباط برقرار می کند .

3- چهار حالت مختلف نمایشPage, Parchment, Vertical Screen, Horizontal Screen

4- افکتهای پیشرفتهeffects, beams, stem direction .

5- قابلیت وارد کردن انواع نوت و فرمت های ASCII .

6- پشتیبانی کامل هارمونی مصنوعی .

و بسیاری قابلیت های کوچک بزرگ جدید و قدیمی نرم افزار ....

 

 

دانلود نرم افزار گیتار پرو با حجم 10 مگابایت

کرک

منبع : P30world

اما نکته مهم اینست که این نرم افزار Full Version نبوده و نسخه Full آن بدلیل حجم بالا و برای راحتی شما عزیزان به همراه عده ای از نرم افزارهای کاربردی و مهم دیگر در یک CD از طریق سایت دنیای گیتار  و گیتاریست ارائه میشود برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید .

 


نوشته شده در تاريخ شنبه یازدهم آبان 1387 توسط مجید


نرم افزار "کوک گیتار"برای موبایل

         دانلود نرم افزار guitar mobi با حجم127 kb




اینم برای سونی اریکسون
    دانلود نرم افزار کوک گیتار music mate با حجم281kb


نوشته شده در تاريخ سه شنبه دوازدهم شهریور 1387 توسط مجید

نرم افزار Easy Scale در واقع دیکشنری گام ها برای گیتاره. شما برای اَهنگسازی، بداهه نوازی و دراَوردن ملودی و نت اَهنگ ها باید با گام ها اَشنایی داشته باشین پس برای اینکه توی گیتار پیشرفت کنین همچین برنامه ای خیلی بدردتون می خوره؛ البته پیشنهاد می کنم گام های اصلی و مهم مثل ماژور ، مینور ، راک و چندتایی دیگه رو حفظ کنین ولی برای بقیّه ی گام ها و یا حفظ کردن اون گام هایی که گفتم می تونین از این نرم افزار استفاده کنین.

 


 

این برنامه 65 نوع از Type های مختلف گام ها و از هر کدوم اونا تمام کلید هاشون رو داره و شما می تونین به راحتی هر کدوم رو که می خواین انتخاب کنین تا براتون نشون داده بشه . . . برای دانلود نرم افزار از لینک زیر استفاده کنین.

 

۩۩  دانلود نرم افزار "دیکشنری گام های گیتار" (Easy Scale)

 

برای یادگیری طرز کار با برنامه به ادامه ی مطلب برین.


ادامه مطلب

 

____________________________________-

نرم افزار Chord Guitar هم در واقع یه جور دیکشنری اَکورده امّا از Winchord که قبلآ براتون گذاشتم هم ساده تره و هم دایره ی اَکوردش کمتره ولی از اونجایی که کار باهاش راحت تره فکر کردم بیشتر به درد بچّه های تازه کار می خوره.

 

 

البته این نرم افزار فقط اَکوردهای گیتار و فقط 5 حالتشون رو نشون میده امّا کار کردن باهاش ساده تره و مثل Winchord زیاد جزئیات نداره.

از لینک زیر می تونین این برنامه رو دانلود کنین.

 

۩۩دانلود نرم افزار "دیکشنری آکورد" (Chord Guitar)

 

برای اَموزش طرز کار با برنامه به ادامه ی مطلب برین.


ادامه مطلب

 

_____________________________________

نرم افزار Tuner Tool برای کوک کردن سیم های گیتار استفاده میشه. قبلآ هم نرم افزار Mini Tuner رو برای کوک گیتار براتون گذاشته بودم امّا این برنامه با Mini Tuner فرق داره (Mini Tuner رو می تونین از قسمت روش کوک سیم های گیتار از اَرشیو موضوعی دانلود کنین)

 

 

Tuner Tool نسبت به Mini Tuner سخت تر ولی بهتره. توی Mini Tuner شما گیتار رو به کامپیوتر وصل می کردین و کامپیوتر گیتارتون رو کوک می کردامّا توی Tuner Tool ، نرم افزار نت استاندارد رو برای شما میزنه و خودتون باید گیتارتون رو کوک کنین. من توصیه می کنم اگه می خواین پیشرفت کنین و صاحب یک گوش قوی بشین حتمآ از این برنامه برای کوک گیتار استفاده کنین چون Mini Tuner شما رو تنبل می کنه؛ حالا دیگه خودتون می دونین . . . این نرم افزار رو می تونین از لینک زیر دانلود کنین.

 

۩۩دانلود نرم افزار "کوک سیم های گیتار" (Tuner Tool)

 

برای یادگیری طرز کار با برنامه به ادامه ی مطلب برین.


ادامه مطلب

 

_________________________________

ساخت و استفاده از Unit Effect ها هر چند کار زیاد سختی نیست امّا خیلی دردسر داره اوّلآ به خاطر دلّال بازی و اینجور کارها توی ایران ساخت Pedal Board برای گیتار الکتریک هزینه ی خیلی بالایی داره (تازه اگه بتونین تمام قطعه ها رو فابریک و سالم گیر بیارین) از یه طرف هم وقتی Pedal Board کسی مشکل پیدا می کنه از اونجایی که بیشتر اوقات تعمیرش کار ساده ای نیست گیتاریست بیچاره مجبوره چند وقتی رو بدون گیتار الکتریکش بگذرونه!

هر چند که من روش کامل ساخت یک Pedal Board عالی رو بهتون اَموزش دادم ولی خیلی از دوستان به من گفتن که چون تازه کار با گیتار رو شروع کردن نمی دونن که باید از چه Unit Effect هایی استفاده کنن!

به خاطر همین دلایلی که گفتم تصمیم گرفتم این نرم افزار رو که خیلی پرکاربرد و عالیه واستون بذارم تو وبلاگ . . .

نرم افزار Guitar FX Box در واقع یه جور Pedal Board کامپیوتریه. قبل از هر چیز باید بدونین که کار این نرم افزار واقعآ حرف نداره. خود نرم افزار چندتایی از Unit Effect های اصلی رو شبیه سازی کرده و حدود 24 تا هم جای ذخیره ی Voice داره و حتّی اگه شما توی کامپیوترتون ریتم داشته باشین نرم افزار می تونه اون ریتم و یا هر اَهنگ دیگه ای رو توی Background براتون اجرا کنه.

در ضمن می تونین با کمک این نرم افزار تا حدودی با کار Unit Effect ها اَشنا بشین.

 


 

خلاصه این که با این نرم افزار می تونین هر افکتی که دوس دارین به گیتارتون بدین و به قول سازنده ی نرم افزار: گیتارتون رو به کامپیوتر وصل کنین تا صدای جیغ کشیدنش رو ببینین !!!

من خودم خیلی از این نرم افزار خوشم اومده؛ به شما هم پیشنهاد می کنم حتّی اگه برای خودتون Pedal Board دارین بازم دانلودش کنین چون توی این نرم افزار نسبت به بیشتر Pedal Board ها دستتون خیلی برای Effect سازی بازتره. از لینک زیر می تونین این برنامه رو دانلود کنین.

 

۩۩ دانلود نرم افزار "شبیه ساز صدا برای گیتار الکتریک" (Guitar FX Box)

 

حالا برای یادگیری طرز کار با برنامه به ادامه ی مطلب برین.


ادامه مطلب

 

_____________________________

نرم افزار Winchord در واقع یه جور دیکشنری اَکورده که توش تقریبآ همه ی اَکوردهای گیتار و پیانو وجود داره. شما با استفاده از این برنامه می تونین هر اَکوردی از گیتار رو که می خواین پیدا کنین. دقیقآ مثل یک دیکشنری، شما اسم اَکورد رو می نویسین و برنامه هم همه ی حالت های اون رو هم برای گیتار و هم برای پیانو نشون میده.

 

 

این نرم افزار رو می تونین از لینک زیر دانلود کنین.

 

۩۩دانلود نرم افزار "دیکشنری آکورد" (Winchord)

 

برای یادگیری طرز کار با برنامه به ادامه ی مطلب برین.

 


ادامه مطلب

 

__________________________________--

نرم افزار Guitar Pro برنامه ای برای اَموزش گیتار و نت نویسی با محیطی زیبا و کاربرد خیلی ساده و راحته. این نرم افزار می تونه خیلی به پیشرفت شما توی نوازندگی گیتار کمک کنه. با دانلود این نرم افزار شما می تونین نت های گیتار پرو رو از روی این وبلاگ یا سایت های دیگه دانلود کنین و به کمک تبلچر خیلی راحت اونا رو اجرا کنین؛ در ضمن از این برنامه نه فقط در نت نویسی گیتار بلکه می تونین برای نت نویسی ساز های دیگه هم استفاده کنین و حتّی اگه می خواین اَهنگ خودتون رو نت نویسی کنین بازم Guitar Pro بهترین گزینه ست.

 

 

از لینک زیر می تونین برای دانلود این نرم افزار استفاده کنین:

 

۩۩دانلود نرم افزار "گیتار پرو" (Guitar Pro)

 

حالا برای یادگیری طرز کار با برنامه به قسمت ادامه ی مطلب برین.

 


ادامه مطلب

 



.: Weblog Themes By Pichak :.


تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک
بک لینک فا